ARCHIEF 2015

Informatie over onze verenigingLid worden. Hoe werkt het, wat kost het en wat gebeurt er daarna?Informatie over wat u zoals kunt tegenkomen binnen de schietsportContactgegevens van vereniging en secretariaat en een routebeschrijvingFoto's bekijkenAlle info over wedstrijdenAlle info over deze tak van sport

 


 

 


18-12-2015

Onderhoud GKP-baan

Geachte leden,

In verband met noodzakelijk groot onderhoud aan de GKP baan zal deze van
28 december tot en met 10 januari 2016 met een eventuele uitloop in de tweede week van januari niet voor het beoefenen van de schietsport kunnen worden gebruikt. Mocht er sprake zijn van enige uitloop, dan zal hierover tijdig worden gecommuniceerd. Wij zijn ons bewust van het ongemak dat hierdoor ontstaat.
Onze verontschuldigen daarvoor.

Het bestuur


 


18-12-2015

Nieuwjaarsreceptie

Geachte leden en donateurs,

Het eind van 2015 is weer in zicht. Om het nieuwe schietjaar in te luiden zal de nieuwjaarsreceptie gehouden worden op dinsdag 5 januari vanaf 20.00 uur.
Op deze verenigingsavond zal het gebouw om 18.45 uur open zijn en kan er vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur nog geschoten worden.
 

Het bestuur


 


13-12-2015


Campagne "Sporten zit in iedereen!"

Zaterdag 12 december heeft wethouder van Sport, Rabin Baldewsingh, de campagne
"Sporten zit in iedereen!"
 gelanceerd.
Het doel is dat dagelijks bewegen en regelmatig sporten een vanzelfsprekendheid wordt voor alle Hagenaars.
De komende zeven maanden gaat de gemeente Den Haag deze campagne voeren via buitenreclame zoals een speciale tram, busreclame en driehoeksborden, social media en advertenties op diverse websites.
Voor meer info over deze campagne kunt u vinden op
HeelDenHaagSport.nl


 


08-11-2015

3-Houdingen wedstrijd

A.s. zaterdag 19 december wordt er bij ons een AK 3-houdingen wedstrijd 50 meter gehouden.
Houdt de website van
baanplanner in de gaten om in te kunnen schrijven.


 


                        08-11-2015

                     Kerstwedstrijd

Op dinsdagavond 15 december is er weer onze gezellige en spannende kerstwedstrijd
voor leden en aanhang.
Zet deze datum vast in je agenda. Zaal gaat open om 19.00 uur en de kaartverkoop zal starten om 19.30 uur. Prijsuitreiking zal rond 22.00 uur beginnen.


 


30-09-2015

Week van de Toegankelijkheid

Schietclub Loosduinsche Burgerwacht

Van 5 t/m 10 oktober wordt voor de 16e keer de Week van de Toegankelijkheid gehouden.

Dit is een gezamenlijk initiatief van de belangenverenigingen
i.s.m.
het Revalidatiefonds.
Tijdens deze week worden in het hele land activiteiten
georganiseerd die het belang en de mogelijkheden van de
toegankelijkheid op 
lokaal niveau laten zien.

De s.c. Loosduinsche Burgerwacht juicht dit initiatief van harte toe en tijdens deze week staan de deuren wijd open bij Schietclub Loosduinsche Burgerwacht in Den Haag. Mindervaliden kunnen dan kennismaken met de schietsport.
Onze accommodatie zal daarvoor toegankelijk zijn op dinsdag 6 oktober van 19.00 - 22.00 uur en zaterdag 10 oktober 2015 van 13.00 - 17.00 uur.

Een lichamelijke beperking hoeft geen belemmering zijn om de sport die je leuk vindt te beoefenen.
Om deze reden is het verenigingsgebouw toegankelijk voor rolstoel, rollator en scootmobiel.

Hogere leeftijd
Onze vereniging heeft een aantal leden met een lichamelijke beperking. Daar ligt uitsluitend de hogere leeftijd aan ten grondslag. Een vereniging die ook gebruikmaakt van ons gebouw, heeft een aantal leden met een visuele of lichamelijke beperking.

 

Schietsteun
Voor mensen met een visuele beperking bestaat de mogelijkheid om een luchtwapen met optisch richtmiddel te gebruiken. De hoogte van de toon geeft de schutter de indicatie of hij op het midden van de kaart richt, de software geeft door middel van gesproken woord aan waar zijn schot gevallen is, bijvoorbeeld een acht op tien uur. Wie in een rolstoel zit, kan met een schietsteun het wapen op de juiste hoogte houden.

 

Ervaren instructeurs
Tijdens de Week van de Toegankelijkheid zijn ervaren instructeurs aanwezig, die het schieten met luchtdrukwapens begeleiden.

Meer informatie? Klik hier voor de flyer of op het logo om naar de website te gaan.

Na aanleiding van dit initiatief heeft "Stichting Voorall" een leuk artikel geschreven na hun bezoek aan onze vereniging. U kunt het artikel hier lezen.


 


22-09-2015

Open Dag en Vrijwilligersbarbecue

Op zaterdag 19 september jongstleden konden jong en oud op onze vereniging kennismaken met de leuke en fascinerende (olympische) schietsport.
Van 13.00 tot 17.00 uur waren de deuren geopend aan De Werf 60 (naast de McDonald’s) in Den Haag.

Door diverse vrijwilligers was er weer veel werk verzet om onze accommodatie daarvoor weer tip top in orde te brengen.

Op deze dag hebben we zo’n 7 bezoekers, die geïnteresseerd waren in onze vereniging, mogen begroeten. Hopelijk volgen hier lidmaatschappen op.

Aansluitend heeft onze feestcommissie voor de vrijwilligers, die dag en nacht voor onze vereniging in touw zijn (geweest) een schitterende en exquise barbecue georganiseerd, waarbij je letterlijk je vingers kon aflikken. Een zeer professionele barbecue, verzorgd door de “Rokende Reigers” vanzelfsprekend uit Den Haag.

Tijdens deze fantastische en geanimeerde barbecue is naast de overhandiging van de cheque ter waarde van € 750 aan de vertegenwoordiging van het Ronald McDonaldhuis Den Haag, die tijdens de actie “Schieten voor een goed doel” is gerealiseerd, tevens de Vrijwilliger van het Jaar gekozen. Het mag niet vreemd zijn dat Ron Duponchel deze eervolle titel te beurt viel. Uiteraard zijn alle vrijwilligers nog eens in het zonnetje en op de foto gezet en is hen als dank voor hun tomeloze inzet een tastbare herinnering overhandigd.


 


30-09-2015

Livestream wedstrijduitslagen

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober aanstaande kunt via onze website van 09.45 – 16.30 uur rechtstreeks de actuele uitslagen vernemen van het Afdelingskampioenschap Militair pistool, die op onze accommodatie wordt verschoten.


 


03-10-2015

Mededeling van het bestuur:

Zoals u wellicht heeft kunnen lezen zijn we a.s. zaterdag 10 oktober open i.v.m. een wedstrijd en de “Week van de Toegankelijkheid”
U heeft tevens deze dag de gelegenheid gebruik te kunnen maken van de 50 meterbaan (KK) en de 12 meterbaan (alléén lucht) mits u zelf beschikt over wapen(s), kaarten en munitie. We verkopen deze dag géén kaarten en munitie.


 


24-08-2015

Open dag Schietclub Loosduinsche Burgerwacht

Op zaterdag 19 september aanstaande kunnen jong en oud kennis maken met deze leuke en fascinerende olympische sport.
Van 13.00 tot 17.00 uur zijn de deuren geopend aan De Werf 60 (naast de McDonald’s) in Den Haag.

De s.c. L.B.W. hoopt met dit initiatief de schietsport op een positieve manier in het daglicht te zetten en jong talent te vinden. Zowel beginners als mensen met enige ervaring kunnen met verschillende luchtdrukwapens oefenen onder deskundige begeleiding van de instructeurs.

Koffie en thee staan klaar en aan het einde van de middag ligt een leuke herinnering te wachten.

Kijken kan ook, op dinsdagavond vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom.
Op deze verenigingsavond kunt u ook contact opnemen via 070-3293805.


 


15-07-2015

In samenwerking met McDonald’s heeft de Schietclub Loosduinsche Burgerwacht (s.c. L.B.W.) een actie ten bate van het Ronald McDonald Huis Den Haag georganiseerd.

Onder het motto “Schieten voor een goed doel” konden jong en oud iedere derde zaterdag van de maand kennismaken met deze leuke en fascinerende Olympische sport.

Van september 2014 tot en met mei 2015 van 13.00 tot 17.00 uur waren de deuren geopend aan De Werf 60 (naast de McDonald’s) in Den Haag.

De s.c. L.B.W. hoopte met dit initiatief de schietsport op een positieve manier in het daglicht te zetten en jong talent te vinden. Zowel beginners als mensen met enige ervaring konden met verschillende luchtdrukwapens oefenen onder deskundige begeleiding van de instructeurs van de s.c. L.B.W.

Op 12 juni jongstleden is in het Juliana Kinderziekenhuis de nieuwbouw van het Ronald McDonald Huis Den Haag geopend, waarbij onze bestuursleden Ron Duponchel en Wim van Soldt aanwezig waren. Onze vereniging heeft door eerder genoemde actie € 750,-- kunnen schenken. Voor waar een mooi resultaat.


 


22-03-2015

Schieten voor het Ronald McDonald Huis Den Haag

In samenwerking met McDonald’s organiseert de Schietclub Loosduinsche Burgerwacht (s.c. L.B.W.) een actie ten bate van het Ronald McDonald Huis Den Haag.
Onder het motto “Schieten voor een goed doel” kunnen jong en oud iedere derde zaterdag van de maand kennismaken met deze leuke en fascinerende olympische sport.
Van september 2014 tot en met mei 2015 van 13.00 tot 17.00 uur zijn de deuren geopend aan De Werf 60 (naast de McDonald’s) in Den Haag.
U bent van harte welkom op 16 mei 2015. Koffie en thee staan klaar en aan het einde van de middag ligt een leuke herinnering te wachten.
Kijken kan ook, op dinsdagavond vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom. Op deze verenigingsavond kunt u ook contact opnemen via 070-3293805.


 


12-04-2015

Mededeling van het bestuur:

In verband met Bevrijdingsdag is het clubgebouw gesloten.
Er kan dus die avond niet geschoten worden!


 


22-04-2015

De stand van het sponsorgeld voor het Ronald McDonald Huis Den Haag
per 18 april 2015 staat nu op € 409,25.-


 


22-04-2015


......wist u dat we vanaf heden ook wifi hebben?
Vraag aan een bestuurslid, ope
‎ner of barmedewerker
naar de inlogcode?? 


12-04-2015

Nationale Sportweek

Ook dit jaar doen we weer mee met de Nationale Sportweek.
Deze wordt gehouden van zaterdag 18 t/m dinsdag 25 april.

Bij onze vereniging kunt U kennis maken met de schietsport.
U krijgt uitleg over onze vereniging, een rondleiding en u kunt
zelf ook schieten onder begeleiding van één van onze vrijwilligers.
U kunt dan schieten met een luchtgeweer of  luchtpistool.

Wanneer?
Zaterdag 18 april van 10.00 tot 16.00 uur
Dinsdag 21 april van 19.00 tot 22.00 uur


 


23-03-2015

Namens de feestcommissie:
Op 31 Maart wordt er bij onze uitermate gezellige schietvereniging
een Retro Paaswedstrijd gehouden.
Zet deze datum vast in je agenda. Zaal open om 19.00 uur en start om 19.30 uur.


 


14-03-2015

Op dinsdag 17 maart aanstaande zal om 20.00 uur de Algemene Leden Vergadering
plaatsvinden van de s.c. L.B.W.
(op deze avond is er geen schieten)


 


Terug

 

 

 

 

 

Copyright © 2015 Schietclub Loosduinsche Burgerwacht
Designed by SvD