ARCHIEF

Informatie over onze verenigingLid worden. Hoe werkt het, wat kost het en wat gebeurt er daarna?Informatie over wat u zoals kunt tegenkomen binnen de schietsportContactgegevens van vereniging en secretariaat en een routebeschrijvingFoto's bekijkenAlle info over wedstrijdenAlle info over deze tak van sport
Informatie omgang verwerking persoongegevens

 

Archief 2021

Archief 2020

Archief 2019

Archief 2018

Archief 2017

Archief 2016

Archief 2015

 


 22-03-2022

Algemene Ledenvergadering

Geachte (aspirant-) leden,

Op dinsdag 10 mei aanstaande zal om 20.00 uur de Algemene
Leden Vergadering
plaatsvinden van de s.c. L.B.W.

De reguliere schietavond komt hierdoor te vervallen.
(op deze avond kan er dus niet geschoten worden!)

  17-02-2022

Opheffing corona maatregelen
schietsportverenigingen

Beste (aspirant)-leden,

Tijdens de laatste persconferentie van het kabinet is medegedeeld dat de huidige corona-maatregelen voor schietsportverenigingen in 2 stappen opgeheven worden.

Met ingang van 18 februari aanstaande zijn alle beperkingen, zoals het verplicht dragen van een mondkapje, het 1,5 meter afstand houden, een vaste zitplaats in de sportkantine, enzovoorts, niet meer van toepassing. De enige maatregel die dan nog in stand blijft, is het verplicht tonen van het coronatoegangsbewijs (vrij vertaald: de QR-code) door iedereen van 18 jaar en ouder.

En met ingang van 25 februari aanstaande vervalt ook deze plicht, zodat vanaf dan alle schietsportverenigingen hun deuren weer voor al hun leden, zonder beperkingen, kunnen openen en besturen van verenigingen niet meer verplicht zijn om op een CTB te controleren.11-09-2021

Wedstrijdagenda seizoen 2021/2022

Beste medewedstrijdschutters,

Het nieuwe schietseizoen begint weer volgende maand. Zoals u van ons gewend bent hebben wij de nodige wedstrijden op het programma staan.
Wilt u weten welke wedstrijden? Kijk dan snel onder het tabblad "Wedstrijden" voor het overzicht of op de site van baanplanner.

Uiteraard kunt u zich voor al deze wedstrijden via de online Baanplanner inschrijven.

De wedstrijdcommissie


Terug naar hoofdpagina

 

 

 

 

 

Copyright © 2015-2022 Schietclub Loosduinsche Burgerwacht
Designed by SvD