Airsoft

International Airsoft Practical Shooting (IAPS of parcoursschieten) is een zeer dynamische sport die steeds populairder begint te worden binnen Europa. Bij IAPS worden schutters uitgedaagd om een “stage” te doorlopen, waarbij de combinatie tijd en precisie centraal staat.

Verschillende doelen, zoals kartonnen kaarten en klapschijven moeten binnen een zo snel mogelijke tijd beschoten worden. De behaalde punten worden verrekend met de tijd en zorgen tezamen voor niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een mentale uitdaging. Soms is het beste om snel te rennen en te schieten, maar anders is het beter je tijd te nemen om zuiver te schieten. Het is aan de schutter om te bepalen hoe hij of zij dit het beste kan doen!

In april 2016 zijn we bij de schietclub L.B.W. begonnen met International Airsoft Practical Shooting (IAPS). We hebben hard gewerkt om een van de locaties te worden waar deze groeiende sport beoefend kan worden. We kunnen wel zeggen dat we een vliegende start hebben gemaakt!

Elke twee weken zijn we op vrijdagavond geopend en kunnen mensen bij ons langskomen om mee te doen met IAPS. NABV (Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging) leden kunnen zonder vooraankondiging langskomen.

Nog niet lid van de NABV? Geen probleem. Introducees mogen 6x per jaar meedoen aan de airsoft sport. Om mee te mogen doen met airsoft moet je wel minimaal 18 jaar zijn. Verder hebben wij voor jou een veiligheidsbril en Airsoft apparaat ter beschikking.

Doe je IPSC? Probeer IAPS dan ook eens en verbaas je over de mogelijkheden om te kunnen oefenen voor IPSC op een voordelige manier. Omdat er binnen IAPS gebruik gemaakt wordt van replica’s van echte vuurwapens, is dit een hele goede en leuke toevoeging op IPSC.

Kom eens bij ons langs en maak kennis met deze leuke sport.

Neem een vriend, vriendin, familie of wie dan ook mee. Hoe meer hoe leuker.

Ga voor meer informatie naar onze facebook pagina www.facebook.com/airsoftdenhaag

Wil je op de hoogte worden gehouden? Like dan onze facebookpagina!